MÉRETES ING, AHOGY ÖN SZERETNÉ

 

 

 

 

 MILYENNEK KELL LENNIE EGY MÉRETES INGNEK?

 

 • Tökéletesen illeszkedjen Önre: Végre egy kényelmes darab: az ujjának a hossza, az ing bősége, a nyak mérete megfelelő legyen. Ne lógjon és ne feszüljön.Persze, ha méretben jó, nem véletlen, hogy jól is áll.
 • Egyediség: Segítünk válogatni, és összeállítani, ahogy Ön szeretné. Lehet elegáns, casual vagy sportos, olyan legyen, amit Ön szeret, ami Önnek áll jól: tükrözze és emelje ki az Ön egyediségét, egyéniségét, személyiségét. 
 • Anyag: Az Ön kedvencét igazán sokféle, egyaránt kitűnő alapanyagból tudja választani. Lehet egyszínű, csíkos, kockás, önmagában mintás, nem lesz könnyű választani, de nagyot nem tévedhet: csak a legjobb alapanyagokat ajánljuk, bármelyiket választja is, jól jár vele.
 • Minőség: Kiváló minőségeben készüljön. Bárhol, bármikor megjelenhet benne, kihúzhatja magát, nem kell szégyenkeznie
 • Ár: Bár nem tudunk versenyezni a legolcsóbb tucat áruval, de nem is ez a cél, ha a legjobbat választja. Mégis, számunkra is fontos, hogy az ingünk megfizethető legyen

Ezek a fontos szempontok. Önre gyártjuk ingét, úgy, ahogy Ön szeretné. A végeredmény olyan lesz, mint ahogy Ön megálmodta. 

 

 

Választani tud: 

 • Több mint 100 féle anyagból. Segítünk kiválasztani az Ön stílusához, ruhatárához legjobban illő színt illetve mintázatot. Választhat 100% pamut, pamut-poliészter összetételű alapanyagjaink illetve a vasalás könnyített változat közül. Az Önre gyártott ing lehet homogén, egy fajta alapanyagból készült, illetve dupla galléros más színnel kombinált.
 • Többféle Fazonból válogathat: klasszikus vagy a most divatos slim fit.., de a részletek is fontosak: Milyen gallérralgombolópánttal vagy zsebbel szeretné?
 • Végignézzük, közösen megtervezzük: kihozzuk Önnek a lehető legjobbat.

 A TABOO INGEK EGYEDIEK, AZ ÖN MÉRETÉRE KÉSZÜLNEK

 

 

 • A Taboo Önre gyártja a méretes ingét, az Ön elképzelései szerint.
 • Nálunk Önnel együtt tervezzük és az Ön méretére gyártjuk le - ezért találja meg az ízlésének, stílusának megfelelő az Ön egyedi méretére készült ingét.
 • Kollégánk segít a megfelelő alapanyag, fazon, szín, mintázat kiválasztásában. 
 • Inge így egyedi- kívánsága szerint -  sportos, casual vagy elegáns lesz, az Ön egyéniségét fogja tükrözi. 

Csak be kell jelentkeznie méretvételre! 
 
Telefon:+36-20-5-789-789
 
 
 
Méretvétel személyesen az üzletünkben. Hétköznap 9:00-18:00  és szombaton 10.00-14.00 óráig.

 

Szeretne részletesebb információt arról, hogy zajlik egy méretvétel? Kérésére részletes tájékoztatót küldünk a méretes ing készítés tejes menetéről! Írjon nekünk!  
 
Méretes ingeinkre is 2 év garanciát adunk.

 

 

 

AJÁNLATUNK TABOO TÖRZSVÁSÁRLÓI KLUBTAGOKNAK

   

Még nem tözsvásárlónk?

Csatlakozzon a Taboo Törzsvásárlói Klubhoz. Klub tagjaink 30% kedvezménnyel, azaz nagykereskedelmi áron vásárolhatnak honlapjainkon, outletünkben és Webáruházainkban. Ha belép a Törzsvásárlói klubba, minden héten elküldjük Önnek az aktuális kuponkódot, amely 30% kedvezményre jogosítja törzsvásárlóinkat.

Lépjen be a Taboo Törzsvásárlói Klubba 2015. év végéig ingyenesen! (Az éves klub tagság díja 12.000 Ft, amit 2015. december 31-ig elengedünk).

 

 NE HAGYJA KI AKCIÓNKAT! 

 

 Ne feledje, ajánlatunk 2015 december 31-ig érvényes. Ne habozzon, használja ki ezt vissza nem térő lehetőséget, és csatlakozzon Taboo Törzsvásárlói Klubba.

 

  RÓLUNK MONDTÁK

"Mostanában készítettünk ott inget és zakót. Kiváló minőségben pontosan, gyorsan készültek el. Köszönet érte! "
Mária Kopász

" Csak ajánlani tudom mindenkinek, magas színvonalú tökéletes munka amit csinálnak itt. Igaz nem a legolcsóbb üzlet, de a minőség amit kapsz szinte harmad áron elérhető itt. Kitűnő anyagokkal dolgoznak, tényleg Armani minőséggel. Minden variációt megoldanak. Én már két inget vettem itt. Ha ezt márkás üzletben vettem volna 30-35000 alatt nem úsztam volna meg ( per db). Egyedi és szép mind a két ing. Személy szerint én nagyon köszönöm a munkájukat. Bátran ajánlom mindenkinek :) :) " oT.